Ohita aiemmin versioidut tiedostot

Miten saat arkistosta pois sinne vahingossa lisätyt tiedostot tuhoamatta niitä? Ehkä versioit vahingossa IDE-asetuksesi, joka ei kuulu projektiin, mutta jonka säätämiseen meni paljon aikaa.

Jos et ole vielä toimittanut lisäystä, riittää kun annan komennon TortoiseSVNPeru lisäys... peruaksesi lisäyksen. Tiedosto(t) kannattaa lisätä ohituslistaan, jotta niitä ei lisätä myöhemmin vahingossa uudestaan.

Jos tiedostot ovat jo arkistossa, ne on poistettava sieltä ja lisättävä ohituslistaan. TortoiseSVN sisältää näppärän komennon tätä tarkoitusta varten. TortoiseSVNPoista versiointi ja lisää ohituslistaan merkitsee ensin tiedoston/kansion poistettavaksi arkistosta, säilyttäen paikallisen version. Lopuksi kohde lisätään ohituslistaan, jolloin se ei enää päädy vahingossa versioiduksi. Tehtyäsi tämän kohteen isäkansio on toimitettava arkistoon.