Manuals

Päivitystarkistuksen uudelleen ohjaus

TortoiseSVN tarkistaa muutaman päivän välein, onko uutta versiota saatavilla. Jos näin on, siitä kerrotaan käyttäjälle toimitusikkunassa.

Kuva C.1. Toimitusikkuna, jossa näytetään pävitysilmoitus

Toimitusikkuna, jossa näytetään pävitysilmoitus

Jos vastaat useista kehittäjistä, saatat haluta käyttää vain testaamiasi ja hyväksymiäsi versioita, eikä sallia uusimman version käyttöä. Et siis todennäköisesti halua ohjelmiston päivitysikkunan olevan toiminnassa yksittäisille käyttäjille.

Versiosta 1.4.0 alkaen TortoiseSVN tukee päivitystarkistuksen uudelleenohjausta intranet-palvelimellesi. Voit asettaa rekisteriavaimen HKCU\Software\TortoiseSVN\UpdateCheckURL (merkkijonoarvo) paikantimeen, joka osoittaa intranetissäsi olevaan tekstitiedostoon. Tiedoston on oltava seuraavanlainen:

1.9.1.6000
Uusi TortoiseSVN-versio on ilmestynyt!
http://192.168.2.1/downloads/TortoiseSVN-1.9.1.6000-svn-1.9.1.msi

Tiedoston ensimmäinen rivi on versiomerkkijono. Sen on täsmättävä TortoiseSVN-asennuspaketin version kanssa. Toinen rivi on vapaata tekstiä, joka näytetään ohjelman päivitysikkunassa. Voit kirjoittaa siihen, mitä haluat. Huomaa kuitenkin, että päivitysikkunan koko on rajallinen - liian pitkät tekstit katkaistaan! Kolmas rivi on paikannin uuteen asennuspakettiin. Tämä paikannin avataan, kun käyttäjä napsauttaa vapaata tekstiä päivitysikkunassa. Voit halutessasi ohjata käyttäjän jollekin web-sivulle MSI-tiedoston sijaan. Paikannin avataan oletusselaimeen, joten jos määrität web-sivun, sivu avataan ja näytetään käyttäjälle. Jos määrität MSI-paketin, selain pyytää tallettamaan MSI-paketin paikallisesti.

TortoiseSVN homepage