Manuals

Liite C. Hyödyllisiä vihjeitä pääkäyttäjille

Sisällys

Asenna TortoiseSVN ryhmäkäytäntöjen avulla
Päivitystarkistuksen uudelleen ohjaus
SVN_ASP_DOT_NET_HACK-ympäristömuuttujan asetus
Estä kontekstivalikon komentoja

Tässä liitteessä on ratkaisuja ongelmiin ja kysymyksiin, joihin voit törmätä joutuessasi asentamaan TortoiseSVN:n useisiin eri tietokoneisiin.

Asenna TortoiseSVN ryhmäkäytäntöjen avulla

TortoiseSVN-asennusohjelma on MSI-tiedosto, mikä tarkoittaa, että sen lisäämisen toimialuekontrollerin ryhmäkäytäntöihin pitäisi onnistua ongelmitta.

Hyvä ohje tämän tekemiseen löytyy knowledge base -artikkelista 314934 Microsoftin sivustosta: http://support.microsoft.com/?kbid=314934.

TortoiseSVN on asennettava ryhmäkäytännöt-kansioon Tietokoneasetukset kansion Käyttäjäasetukset sijaan. Tämä johtuu siitä, että TortoiseSVN tarvitsee uusia CRT- ja MFC-kirjastoja, jotka voidaan asentaa ainoastaan työasemakohtaisesti . Jos todella haluat asentaa TortoiseSVN käyttäjäkohtaisesti, joudut ensin asentamaan MFC- ja CRT-kirjastojen version 12 kuhunkin työasemaan käyttäjäkohtaisesti.

Voit halutessasi mukauttaa MSI-tiedoston siten, että kaikilla käyttäjilla on samat asetukset. TSVN-astukset talletetaan Windows-rekisterin haaraan HKEY_CURRENT_USER\Software\TortoiseSVN ja yleiset Subversion-asetukset (jotka vaikuttavat kaikkiin Subversion-asiakkaisiin) tallettuvat asetustiedostoihin hakemistossa %APPDATA%\Subversion. Jos tarvitset apua MSI-mukautuksessa, koeta jotain MSI-uutisryhmää tai hae verkosta avainsanoilla MSI transform.

TortoiseSVN homepage