Manuals

Vertaa tiedoston tai hakemiston kahta eri versiota

Jos haluat verrata kohteen kahta eri versiota keskenään (esim. versioita 100 ja 200), anna komento TortoiseSVNNäytä loki näyttääksesi tiedoston versiohistorian. Valitse sitten verrattavat versiot (100 ja 200) sekä anna komento KontekstivalikkoVertaa versioita.

Jos haluat verrata samaa kohdetta kahdessa eri puussa (esim. päähaarassa ja kehityshaarassa), voit käyttää arkistoselainta: avaa molemmat puut, valitse kohde molemmista puista ja anna komento KontekstivalikkoVertaa versioita.

Jos haluat verrata kahta puuta nähdäksesi, mitä on muuttunut (esim. päähaarassa ja merkityssä versiossa), voit käyttää komentoa TortoiseSVNVersiograafi. Valitse verrattavat kaksi solmua ja anna komento KontekstivalikkoVertaa HEAD-versioita. Tämä näyttää listan muuttuneista tiedostoista, ja voit sitten valita yksittäiset tiedostot, joiden erot haluat nähdä tarkemmin. Voit myös viedä puurakenteen, joka sisältää muuttuneet tiedostot tai pelkästään luettelon muuttuneista tiedostoista. Vaihtoehtoisesti voit käyttää komentoa KontekstivalikkoHEAD-versioiden unified diff nähdäksesi yhteenvedon kaikista muutoksista.

TortoiseSVN homepage