Manuals

Aluksi

Sisällys

TortoiseMerge on ilmainen!
Kiitokset

Kun työskentelet projektissa, jossa lähdekoodi on julkista, saat ennen pitkää palautetta käyttäjiltä, jotka ovat löytäneet virheitä tai haluavat parantaa sitä (kyseessä voi olla avoimen lähdekoodin projekti, jossa useat ihmiset katselmoivat koodisi, tai kaupallinen, jossa myyt komponentin lähdekoodin kanssa). Kätevä tapa näiden muutosehdotusten toimittamiseen on lähettää paikkatiedostoja, jotka sinun on katselmoitava ja sen jälkeen päätettävä, haluatko ottaa ne käyttöön.

TortoiseMerge auttaa sinua molemmissa tehtävissä:

  • Paikkatiedostojen katselmointi

  • Paikkatiedostojen käyttäminen

TortoiseMerge auttaa sinua myös selvittämään tiedostojen väliset ristiriidat, joita voi sattua, mikäli käytät versionhallintajärjestelmää ja myös muut työskentelevät käyttämiesi tiedostojen kanssa.

TortoiseMerge on ilmainen!

TortoiseMerge on ilmainen. Sinun ei tarvitse maksaa siitä, ja voit käyttää sitä miten vain haluat. Se käyttää GNUn yleistä lisenssiä (GNU General Public License).

TortoiseMerge on avoimen lähdekoodin projekti, johon voi perehtyä osoitteessa https://osdn.net/projects/tortoisesvn/scm/svn/projektit. Pääkehityshaara sijaitsee hakemistossa /trunk/ ja julkaistut versiot hakemistossa /tags/.

TortoiseSVN homepage