Manuals

Uusien tiedostojen ja kansioiden lisääminen

Kuva 4.31. Resurssienhallinnan kontekstivalikko versioimattomille tiedostoille

Resurssienhallinnan kontekstivalikko versioimattomille tiedostoille


Jos olet luonut uusia tiedostoja ja/tai hakemistoja kehitysprosessin aikana, ne on myös lisättävä versionhallintaan. Valitse tiedosto(t) ja/tai hakemisto sekä anna komento TortoiseSVNLisää.

Kun olet lisännyt tiedostot/kansiot versionhallintaan, tiedoston kuvakepäällys muuttuu tilaan lisätty, mikä tarkoittaa, että muutokset on toimitettava arkistoon, jotta ne näkyvät muille kehittäjille. Pelkkä kansion tai hakemiston lisääminen ei vaikuta arkistoon!

Useat lisäykset

Voit käyttää Lisää-komentoa myös jo versioituihin kansioihin. Tässä tapauksessa lisäysikkuna näyttää kaikki versioidun kansion sisältämät versioimattomat tiedostot. Tämä auttaa, jos sinulla on paljon uusia tiedostoja, ja haluat lisätä ne kerralla.

Voit käyttää raahaamismekanismia lisätäksesi tiedostoja työkopion ulkopuolelta:

  1. Valitse tiedostot, jotka haluat lisätä

  2. Oikea-raahaa ne uuteen paikkaan työkopion sisällä

  3. Vapauta hiiren oikea näppäin

  4. Valitse komento KontekstivalikkoSVN Lisää tiedostot tähän työkopioon. Tiedostot kopioidaan työkopioon ja lisätään versionhallintaan.

Voit myös lisätä tiedostoja työkopion sisällä yksinkertaisesti raahaamalla ja pudottamalla tiedostoja toimitusikkunaan hiiren vasenta painiketta käyttäen.

Jos lisäsit tiedoston tai kansion vahingossa, voit perua lisäyksen ennen toimitusta komennolla TortoiseSVNPeru lisäys....

TortoiseSVN homepage