Manuals

Bijlage E. Opdrachtprompt Interface Cross Reference

Inhoudsopgave

Conventies en Basis Regels
TortoiseSVN commando's
Ophalen
Verversen
Verversen naar Revisie
Vastleggen
Verschil
Toon logboek
Controleer op Wijzigingen
Revisie schema
Archief Verkenner
Bewerk conflicten
Opgelost
Hernoemen
Verwijderen
Ongedaan maken
Schonen
Plaats Blokkade
Blokkade Opheffen
Tak/Label
Optie
Samenvoegen
Exporteren
Locatie wijzigen
Maak Archief Hier
Toevoegen
Importeren
Verklaren
Voeg aan Negeerlijst toe
Maak patch
Patch toepassen

Deze handleiding verwijst soms naar de Subversion documentatie, die de Subversion opdrachtprompt interface (Command Line Interface, CLI) beschrijft. Om een indruk te geven van wat TortoiseSVN op de achtergrond doet, hebben we een lijst gemaakt van de equivalente CLI commando's voor elke TortoiseSVN GUI actie.

Opmerking

Onthoudt dat, ondanks dat er CLI equivalenten zijn voor wat TortoiseSVN doet, TortoiseSVN de bibliotheken direct benadert en niet de CLI commando's gebruikt.

Als je denkt dat je een bug in TortoiseSVN hebt gevonden, kan het zijn dat we je vragen om het probleem te reproduceren met CLI commando's. We kunnen dan makkelijk een onderscheid maken tussen TortoiseSVN en Subversion problemen. Dit overzicht verteld je welke commando's je moet gebruiken.

Conventies en Basis Regels

In the descriptions which follow, the URL for a repository location is shown simply as URL, and an example might be https://svn.code.sf.net/p/tortoisesvn/code/trunk/. The working copy path is shown simply as PATH, and an example might be C:\TortoiseSVN\trunk.

Belangrijk

Omdat TortoiseSVN een Windows Shell uitbreiding is, heeft het geen idee van de huidige werkkopie map. Alle paden van werkkopieën moeten als absolute paden opgegeven worden, niet als relatieve paden.

Bepaalde onderdelen zijn optioneel. Deze zijn dan ook meestal als selectievak en radiobutton in TortoiseSVN beschikbaar. Deze opties worden weergegeven tussen [blokhaken] in de definitie van de opdrachtregel.

TortoiseSVN homepage