Ukloni radnu kopiju

Ako imate radnu kopiju koja vam više nije potrebna, kako ćete se nje potpuno osloboditi? Jednostavno - samo je obrišite u Vindouz Eksploreru! Radne kopije su privatni lokalni entiteti, i one su sveobuhvatne. Brisanjem radne kopije u Vindous Eksploreru uopšte ne utiče na podatke u spremištu.