Mikäli jotain Subversion-komentoa ei saada päätettyä onnistuneesti vaikkapa palvelinongelmien vuoksi, työkopiosi voi jäädä epäyhtenäiseen tilaan. Tällöin sinun on käytettävä komentoa
→ . On suositeltavaa tehdä tämä koko työkopiolle antamalla komento työkopion juurikansiosta.Siivousikkunassa on myös muita hyödyllisiä valitsimia työkopion puhdistamiseksi.
Kuten yllä kuvattiin, tämä valinta koettaa korjata vikaantuneen työkopion käytettävään kuntoon. Korjaukset eivät kohdistu tiedostoihin vaan työkopiotietokannan sisäiseen tilaan. Kyseessä on aiemmista TortoiseSVN-versioista ja muista SVN-asiakkaista tuttu Siivoa
-komento.
Tämän asetuksen ollessa päällä kaikki kirjoituslukot poistetaan työkopion tietokannasta. Useimmissa tapauksissa tämä on tarpeen, jotta siivous toimisi!
Poista tämä asetus vain, mikäli työkopiolla on muita käyttäjiä. Mikäli siivous myöhemmin epäonnistuu, asetus on laitettava päälle, jotta siivous onnistuisi.
Säätää kaikkien tiedostojen talletettuja aikaleimoja, mikä nopeuttaa tulevia tilatarkistuksia. Tämä nopeuttaa sellaisia ikkunoita, jotka luettelevat työkopion tiedostoja, esimerkiksi toimitusikkuna.
Poistaa käyttämättömät alkuperäiskopiot ja pakkaa jäljelle jääneet työkopiotiedostojen alkuperäiskopiot.
Joskus Resurssienhallinnan kuvakepäällykset (erityisesti vasemman paneelin puunäkymässä) eivät näytä oikeaa tilaa. Voi myös käydä niin, ettei TortoiseSVN havaitse muutoksia. Näissä tapauksissa voit käyttää tätä komentoa pakottaaksesi päivityksen.
Kun tämä valinta on aktiivinen, toimenpiteet suoritetaan myös kaikille tiedostoille ja kansioille, jotka kuuluvat työkopioon svn:externals
-ominaisuuden kautta.
Tämä on nopea ja yksinkertainen tapa poistaa kaikki väliaikaiset tiedostot ja kansiot työkopiostasi. Poistettavat tiedostot ja kansiot siirretään Roskakoriin.
Huomaa: Voit tehdä saman
→ -ikkunassa. Ikkuna antaa myös mahdollisuuden luetella ja valita poistettavat tiedostot ja kansiot.Tämä komento peruuttaa kaikki paikallisest muutokset, joita ei ole vielä toimitettu arkistoon.
Huomaa: On parempi käyttää komentoa
→ , koska siten voit ensin nähdä ja valita palautettavat tiedostot.